Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه  خبر خبرگزاری برنا ؛‌قابلیت احراز هویت و تشخیص چهره هوشمند برای کاربران آیفون اپلیکیشن پیام‌رسان واتس‌اپ در دسترس قرار گرفت.

 واتس‌اپ که یکی از بزرگترین و معروف‌ترین اپلیکیشن‌های پیام‌رسان در جهان به شمار می‌رود، چندی پیش اعلام کرده بود که کاربران گوشی‌های آیفون قادر خواهند بود در هفته‌های آتی از سیستم فناوری تشخیص چهره هوشمند موسوم به فیس آی دی بهره مند شده و بدین ترتیب با امنیت سایبری بیشتری وارد اپلیکیشن پیام‌رسان واتس اپ شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا این شرکت اعلام کرده است که کاربران گوشی‌های آیفون ۵ اس و مدل‌های بالاتر و همچنین دستگاه‌های مبتنی بر سیستم عامل آی او اس نسخه ۹ به بعد قادر خواهند بود از این پس از قابلیت تشخیص چهره هوشمند و یا احراز هویت مبتنی بر اثر انگشت در این پیام‌رسان بهره‌مند شوند.

واتس‌اپ پیش‌تر خاطرنشان کرده بود که قصد دارد این ویژگی و قابلیت جدید را به منظور افزایش امنیت سایبری دستگاه‌های متصل به اینترنت ارائه کند.

طبق اعلام واتس‌اپ و توصیه کارشناسان فعال در حوزه فناوری، کاربران باید توجه داشته باشند که آخرین نسخه به‌روزرسانی شده از اپلیکیشن مربوطه را از فروشگاه آنلاین و اینترنتی اپ استور اپل دریافت و دانلود کرده باشند و برای فعالسازی این قابلیت نیز باید به قسمت تنظیمات این پیام‌رسان مراجعه کرده، وارد حساب کاربری ( Account ) شده، بر روی گزینه حریم خصوصی ( privacy) ضربه زده و گزینه قفل صفحه ( screen lock) را انتخاب کنند. در این بخش آنها باید گزینه تشخیص چهره هوشمند یا فیس آی دی ( face ID) و یا احراز هویت مبتنی بر اثر انگشت ( touch ID) را فعالسازی کنند.

کاربران بدین ترتیب از نفوذ و ورود افراد غریبه به حساب کاربری آنها و پیام‌رسان واتس اپ و همچنین پیام‌های رد و بدل شده آنها جلوگیری خواهند کرد.

آنها همچنین قادر خواهند بود مدت زمانی را که صفحه گوشی آنها باید قفل شود و بعد برای ورود دوباره نیازمند فیس آی‌دی و یا تاچ آ ی‌دی باشد، را در این قسمت تعیین کنند.

همه این مراحل بدان معناست که واتس‌اپ می‌خواهد احراز هویت بیومتریک را به اپلیکیشن پیام‌رسان واتس اپ اضافه کند تا به کاربرانش این امکان را بدهد که از خدمات جدیدتری بهره‌مند شوند و ورود و خروج خود به حساب کاربری را با استفاده از فناوری نوین تشخیص چهره و احراز هویت هوشمند ثبت کنند.

این اپلیکیشن از قابلیت Encryption End- to End یا رمزنگاری پیشرفته پشتیبانی می‌کند و از پروتکل‌های پیشرفته‌ای برای حفظ حریم شخصی کاربرانش برخوردار است. این اپلیکیشن که برای تمامی سیستم‌های عامل اندروید، iOS و ویندوز قابل استفاده است، در سال ۲۰۱۶ میلادی لقب پرکاربردترین پیام‌رسان جهان را گرفت. واتس‌اپ از آن جهت ضریب امنیت سایبری بالایی دارد که مکالمات و اطلاعات مبادله شده میان کاربران و مخاطبان به صورت کامل محافظت شده بوده و مکالمات و اطلاعات شخصی و خصوصی آن‌ها از سوی نهادهای دیگر قابل رصد و ردگیری نخواهد بود.

شرکت فیس‌بوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتس‌اپ در سال ۲۰۱۴، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیت‌های جدید به دنبال جذب و حفظ طرفداران این پیام‌رسان محبوب بوده است. طبق تازه‌ترین آمار منتشر شده در ژانویه ۲۰۱۸، پیام‌رسان واتس اپ هم اکنون میزبان حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه است.

انتظار می‌رود در ماه‌های آینده این قابلیت به پلتفرم اندرویدی واتس‌اپ نیز اضافه شود و کاربران گوشی‌های اندرویدی نیز بتوانند از چنین امکانی بهره ببرند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اثر انگشت تشخیص چهره دلار سیستم عامل ویندوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۲۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟

ایتنا - با افزایش تعداد کاربران تیک‌تاک، نگرانی‌ها در مورد اقدامات امنیتی داده‌ها نیز افزایش یافته است و افشای نقض‌های داخلی و انتقال داده‌های اولیه سیستم به سرورهای آمریکایی نتوانسته است ترس از دسترسی دولت چین به داده‌های کاربران آمریکایی را برطرف کند. 
پلتفرم «تیک تاک» که برای اشتراک‌گذاری ویدیو است، پس از اقدامات قانونی برای تغییر شکل مالکیت و عملکرد آن در آمریکا به بهانه اینکه امنیت ملی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، با معضل مهمی روبرو است. 

به گزارش ایتنا، بر اساس گزارش منتشر شده توسط وبسایت بریتانیایی دلتا آپ تایمز، داستان پلتفرم تیک‌تاک به سال 2017 باز می‌گردد، زمانی که با اپلیکیشن "Musical"، رقیب آن زمانش، در هم زمان ادغام شدند، که آن را از یک برنامه تخصصی برای نوجوانان به یک بازاریاب جهانی تبدیل کرد.

با این حال، در کنار محبوبیت سریع تیک‌تاک، نگرانی‌ها در مورد رابطه آن با چین و پیامدهای بالقوه امنیت ملی نیز بزرگ است.

این امر پس از آن صورت گرفت که جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده اخیراً تحت تاثیر شیوه های امنیت داده‌های تیک‌تاک، قانونی را امضا کرد که بر اساس آن شرکت مادر تیک‌تاک، بایت‌دنس، باید فعالیت های خود را طی یک سال به یک مالک آمریکایی بفروشد یا با تعطیلی مواجه خواهد شد.

با بازگشت به نقطه شروع تیک‌تاک، در سال 2014، برنامه "Musical" در چین به عنوان یک پلتفرم برای موزیک ویدیوهای کوتاه عرضه شد و به سرعت توجه کاربران در سراسر جهان را به خود جلب کرد.

در سال 2017، بایت‌دنس Musical را تصاحب کرد و آن را با پلتفرم تیک‌تاک خود ادغام کرد و نتیجه این ادغام، اپلیکیشن تیک‌تاک، بسیار مورد توجه و اقبال کاربران قرار گرفت.

به لطف الگوریتم‌های اعتیادآور و محتوای متنوع، محبوبیت تیک‌تاک به شدت افزایش یافته است و کاربران در حال رقابت برای به اشتراک گذاشتن همه چیز از روتین‌های رقص گرفته تا درس‌های آشپزی و چالش‌های آرایشی هستند، و تأثیر فرهنگی آن با موفقیت چشمگیر بسیاری از آهنگ‌ها و همه‌گیر شدن چالش‌های تیک‌تاکی نمود پیدا می‌کند. ضمن اینکه تیک‌تاک امروزه یک ابزار تبلیغاتی مهم برای هنرمندان نیز به حساب می‌آید.

به گزارش ایتنا، اما نکته مهم اینجاست که این گزارش توضیح می‌دهد که، علیرغم موفقیت، پلتفرم تیک‌تاک با نظارت فزاینده‌ای در مورد رسیدگی به محتوای حساس و مسائل مربوط به حریم خصوصی داده‌ها مواجه شده است، و گزارش هایی از شیوه های تعدیل محتوا با هدف سرکوب موضوعات حساس به چین، ایجاد نگرانی در مورد سانسور و نفوذ سیاسی منتشر شده است. 

    پنتاگون دستور ممنوعیت تیک‌تاک را صادر کرد
این نگرانی‌ها در سال 2019 تشدید شد، زمانی که سیاستمداران آمریکایی خواستار تحقیقات فدرال در مورد دستیابی به برنامه «موزیکال» توسط تیک‌تاک ، روابط این پلتفرم با چین و پیامدهای گسترده تر آن برای امنیت ملی شدند. 

تلاش‌ها برای رفع این نگرانی‌ها، از جمله انتصاب کوین مایر، مدیر اجرایی سابق دیزنی به‌عنوان مدیر عامل تیک‌تاک، برای رفع نگرانی‌های فزاینده کافی نبود و تا اواسط سال 2020، تشدید تنش‌ها بین چین و هند منجر به ممنوعیت تیک‌تاک در هند شد، در حالی که دولت ترامپ هم در نظر داشت اقدامات مشابهی را در ایالات متحده انجام دهد.

به گزارش ایتنا، در میان نبردهای حقوقی و مذاکرات برای تصاحب توسط  شرکت‌های آمریکایی، آینده تیک‌تاک در تاریک نبود، اما به دلیل تغییر در دولت ایالات متحده، برنامه‌های فروش اجباری تیک‌تاک با روی کار آمدن رئیس جمهور بایدن، هرچند موقت، به تعویق افتاد.

این گزارش در پایان اشاره می‌کند که با افزایش تعداد کاربران تیک‌تاک، نگرانی‌ها در مورد اقدامات امنیتی داده‌ها نیز افزایش یافته است و افشای نقض‌های داخلی و انتقال داده‌های اولیه سیستم به سرورهای آمریکایی نتوانسته است ترس از دسترسی دولت چین به داده‌های کاربران آمریکایی را برطرف کند. 

دیگر خبرها

  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • شکایت کاربران از هشدارهای آیفون
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم
  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • اختلال آلارم کاربران آیفون را کلافه کرد
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!